Criolipoliza Cooltech BucurestiCriolipoliza Cooltech - Cum Functioneaza | Reshape Clinique

29 septembrie 2020by Reshape0

Criolipoliza Cooltech este cea mai noua si cea mai facila metoda de a pierde in greutate fara contraindicatii sau efecte adverse. Desi pare o procedura complicata si dureroasa, de fapt nu este deloc asa.

Un corp suplu si zvelt este dorinta oricarei femei. Din pacate formele ideale sunt greu de intretinut sau nu au existat niciodata in viata unei femei. La o anumita varsta sa ai un corp suplu este doar un ideal. Slabirea nu este atat de usoara pe cat ar putea parea. Exista o multime de metode de a slabi, dar nu toate dau rezultate.

Criolipoliza Cooltech

Infometarea si efortul fizic prelungit nu sunt de recomandate. In plus unii oameni nu pot tine o dieta din cauza problemelor de sanatate sau nu au timp pentru sala din cauza unui program incarcat. Pastilele minune nu fac decat mai multe probleme, deci mai bine le evitati. Au aparut metode noi de a pierde in greutate si de a capata un corp de invidiat.

Ce este de fapt Criolipoliza Cooltech?

Criolipoliza Cooltech este o metoda non-invaziva de a slabi pe anumite portiuni ale corpului. Acest procedeu este unul nedureros si nu impune niciun efort fizic din partea pacientei. Se face intr-o clinica specializata folosind un dispozitiv care elimina grasimea in exces folosind o tehnologie de criogenare.

Nu este un dispozitiv din filmele SF, este viitorul slabirii.

Aplicatorul va atrage in maner tesutul adipos, grasimea, printr-un efect de aspirare, vacuum. Temperatura va scadea brusc la -4 grade ceea ce face ca 4 din 5 tipuri de grasimi sa fie eliminate. Cel de-al cincilea tip de tesut adipos poate fi eliminat doar la -43 grade. Grasimea este separata si izolata ceea ce face ca restul tesutului sa fie in completa siguranta. Pielea nu va fi afectata in niciun fel, iar pacienta nu va simti nicio durere pentru ca aplicatorul va raci pielea in mai putin de un minut. Efectele se vor vedea la 3 saptamani dupa prima sedinta. Tesutul adipos va fi eliminat prin procesul limfatic, adica in mod natural.

Care sunt beneficiile Criolipozei Cooltech?

  • Utilizarea tehnologiei criolipolizei Cooltech pentru a slabi este un procedeu localizat prin care zone ca abdomenul, fesele, mainile sau picioarele pot pierde din grasime fara ca alte zone sa fie afectate. De fapt, in intregul proces nici tesuturile adiacente celui adipos nu au de suferit.
  • In timpul efectului de vacuum circulatia in zona supusa procedurii va fi diminuata pentru a nu afecta tesuturile adiacente si pentru a maximiza efectul procesului.
  • Eficienta acestui proces este dovedita de faptul ca odata moarta, o celula nu va mai prinde viata. Stratul de grasime va pierde circa 5cm la fiecare sedinta. Tesutul adipos va fi eliminat in mod gradual dupa sedinta printr-un proces metabolic natural ceea ce nu va dauna organismului in niciun fel.
  • Acest tip de tratament, criolipoliza Cooltech poate inlocui o liposuctie care este costisitoare, dureroasa si o metoda invaziva de a lupta cu grasimea. Se pot trata concomitent 3 zone ale corpului.
  • Desi am vorbit doar despre femei, acest procedeu este eficient si in cazul barbatilor.

Asadar, criolipoliza Cooltech este un procedeu simplu, nedureros si eficient in lupta cu grasimea nedorita.Vino si tu la Reshape Clinique, clinica de remodelare corporala din Bucuresti, pentru a beneficia de cel mai modern tratament pentru slabire


Slabirea se poate face fara efort, fara infometare, epuizare sau pastile minune.

blank

Reshape

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *