fbpx
 

DALYANCE RADIOFRECVENTA SI CAVITATIE – COCOON MEDICAL

Ce obtinem?

Dalyance este o solutie integral cosmetica ce combina radiofrecventa si cavitatia pentru remodelarea corporala si rejuvenarea faciala.

Rejuvenarea faciala: Tratamentul Dalyance este unul dintre cele mai eficiente proceduri anti-imbatranire care ofera rezultate vizibile inca de la prima sedinta:
fermitate,
elasticitate,
reintinerire,
contur facial,
reducere riduri & lifting

Remodelare corporala: tratamentele Dalyance sunt non-invazive si nedureroase, iar tehnologia sa inovatoare permite rezultate imbatabile vizibile inca de la prima sedinta atat pentru pielea flasca, cat si impotriva celulitei in toate stagiile: severa, flasca si edematoasa.
reducere celulita,
tonifiere cutanata,
aspect imbunatatit al pielii
remodelare corporala.

Beneficii Dalyance

Aplicatori multipli pentru un tratament integral:

Dalyance a fost conceput pentru a oferi ambele tipuri de tratament: facial si corporal. Astfel, echipamentul functioneaza cu diferiti aplicatori interschimbabili, adapatandu-se cu usurinta la nevoile fiecarui client. Aplicatori pentru rejuvenare faciala: echipamentul are un aplicator facial cu un cap interschimbabil de 35 mm (monopolar si bipolar).

Aplicatori pentru remodelare corporala:
Dalyance permite o remodelare corporala in 3 etape: drenaj, reducere si tonifiere, permitand ca numarul de sesiuni sa fie adaptat dupa asteptarile clientului. In plus are un aplicator de masaj pentru a completa tratamentul si pentru a imbunatati rezultatele.

4 pini multi polari pentru corp: potriviti pentru drenarea limfei si eliminarea edemelor. Folosirea acestui tip de aplicator este recomandata inca de la prima sesiune.

6 pini multipolari pentru corp: permit distrugerea tesutului adipos si ajuta la eliminarea grasimii localizate. Folosirea acestui aplicator este recomandata la mijlocul sesiunii de tratament.

Monopolar: acest aplicator ajuta la tonifierea pielii si la obtinerea unui aspect neted si o mai buna elasticitatii. Folosirea acestui aplicator este recomandat la finalul sesiunii de tratament.

Aplicator concav cu ultrasunet: functioneaza prin distrugerea adipocitelor si favorizarea reducerii tesutului adipos. Folosirea acestui aplicator este recomandata pentru a trata zonele cu tesut superior
https://www.reshape-clinique.ro/wp-content/uploads/2020/08/dalyance-saquare.png