fbpx
 

Elysion
Dioda laser de 2000 W
Sigur si cu rezultate reale

Siguranta maxima

Elysion functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii, fara a afecta, insa, tesuturile inconjuratoare.
https://www.reshape-clinique.ro/wp-content/uploads/2020/08/elysion4.png

Profitabilitate maxima

Datorita acuratetii si a impulsurilor ridicate si repetate, Elysion are rezultate bune pe orice zona a corpului, reducand mult timpul de tratament si obtinand rezultate optime imediat.


Calitate garantata

Elysion a fost conceput de o echipa de profesionisti cu multa experienta in domeniu. Tehnica folosita in realizarea acestui echipament se bazeaza pe experienta mare acumulata de brandul Cocoon in domeniul tehnologiei laser.

Cum functioneaza Elysion?

Elysion functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi extrem de mari pentru a distruge foliculul, fara a
afecta tesutul din jur. Cu o putere de pana la 10J in 20 de milisecunde, elysion este un tratament ce poate fi folosit pe orice zona a corpului, indiferent de tipul pielii. Modul de lucru al acestui aparat face diferenta fata de restul echipamentelor de pe piata. Elysion are o rata de repetitie ridicata si foloseste o energie mare cu impulsuri scurte 10J-10Hz in 20 milisecunde. Astfel, obtine rezultate imbatabile, depasind celelalte lasere care exista pe piata.
https://www.reshape-clinique.ro/wp-content/uploads/2020/08/epilare-definitiva.png
https://www.reshape-clinique.ro/wp-content/uploads/2020/08/elysionfull.jpg

Confort maxim indiferent de zona

• Spot 9x9
• Interfata usor de folosit
• Crystal freeze

Tratamentul in modul dinamic

Recomandat pentru:

• piele inchisa la culoare
• piele bronzata
• sensibilitate mare la durere
• barbati cu densitate foliculara mare si par inchis la culoare

Recomandat in prima sedinta de tratament.