fbpx

Mezoterapie Dermaroller Fillmed

700,00 lei

Este o procedura medicala antiaging minim invaziva cu un timp foarte scurt de vindecare (intre 30 minute si 2 ore).Spre deosebire de mezoterapia clasica unde procedura presupune injectari si este greu acceptata de persoanele carora le este frica de ace, cea cu dermaroller este o varianta mult mai blanda cu rezultate la fel de eficiente.

MEZOTERAPIE CU DERMAROLLER FILLMED

Cum funcționează mezoterapia

Mezoterapia folosește o combinație de vitamine, minerale, aminoacizi și produse farmaceutice micro-agulate în piele, pentru a ajuta la îndepărtarea grăsimii corporale, pentru a reduce ridurile și liniile fine, pentru a întineri pielea cu aspect plictisitor și pentru a trata cicatricile de acnee sau hiperpigmentarea.

Mezoterapia este un tratament nechirurgical și minim invaziv, așa că veți putea continua cu programul ca de obicei – fără a fi nevoie să vă odihniți sau să vă luați liber de la serviciu.

Pielea ta poate arăta ușor roșie, iar unele persoane prezintă umflături minore în zonele tratate, dar de obicei aceasta se rezolvă de la sine în 24-48 de ore.

Tratamentu de mezoterapie cu dermaroller Fillmed este o procedura medicala antiaging minim invaziva cu un timp foarte scurt de vindecare (intre 30 minute si 2 ore).

Spre deosebire de mezoterapia clasica unde procedura presupune injectari si este greu acceptata de persoanele carora le este frica de ace, cea cu dermaroller este o varianta mult mai blanda cu rezultate la fel de eficiente.

Dermarollerul este un dispozitiv cu cap rotativ si micro-ace care este trecut pe suprafata pielii cu scopul de a ajuta acidul hialuronic, enzimele, antioxidantii si vitamineledin fiola sa ajunga pana in straturile profunde ale dermului.

Procedura nu provoaca durere sau discomfort si poate fi folosita pentru a trata zona fetei, a decolteului si a mainilor, iar rezultatele maxime pot fi vazute la 2-3 saptamani de la tratament.

Care sunt beneficiile?
– eliminarea ridurilor;
– stimularea productiei de colagen;
– rejuvenarea pielii imbatranite;
– modelarea conturului fetei;
– imbunatatirea structurii pielii;
– diminuarea porilor.

De ce sa alegi acest tratament?

In clinica noastra folosim produsele renumitului brand francez Filorga Medica, iar substanta pentru mezoterapie este unica in lume. Aceasta schimba aspectul pielii si este un aliat cheie in lupta impotriva imbatranirii, datorita celor peste 50 de substante active.

Programeaza o vizita la medicul nostru dermatolog pentru a gasi tratamentul perfect pentru tine!

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale