fbpx
 

MEZOTERAPIEMEZOTERAPIE CU DERMAROLLER
FILLMED

Este o procedura medicala antiaging minim invaziva cu un timp foarte scurt de vindecare (intre 30 minute si 2 ore).

Spre deosebire de mezoterapia clasica unde procedura presupune injectari si este greu acceptata de persoanele carora le este frica de ace, cea cu dermaroller este o varianta mult mai blanda cu rezultate la fel de eficiente.

Dermarollerul este un dispozitiv cu cap rotativ si micro-ace care este trecut pe suprafata pielii cu scopul de a ajuta acidul hialuronic, enzimele, antioxidantii si vitaminele din fiola sa ajunga pana in straturile profunde ale dermului.

Procedura nu provoaca durere sau discomfort si poate fi folosita pentru a trata zona fetei, a decolteului si a mainilor, iar rezultatele maxime pot fi vazute la 2-3 saptamani de la tratament.

Care sunt beneficiile?
- Eliminarea ridurilor
- Stimularea productiei de colagen
- Rejuvenarea pielii imbatranite
- Modelarea conturului fetei
- Imbuntatatirea structurii pielii
- Diminuarea porilor

De ce sa alegi acest tratament?

In clinica noastra folosim produsele renumitului brand francez Filorga Medical, iar substanta pentru mezoterapie este unica in lume. Aceasta schimba aspectul pielii si este un aliat cheie in lupa impotriva imbatranirii datorita celor peste 50 de substante active.

Programeaza o vizita la medicul nostru dermatolog pentru a gasi tratamentul perfect pentru tine!

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale
https://www.reshape-clinique.ro/wp-content/uploads/2020/08/FIOLE_NCTF135HA_FILLMED_DT_NOIR_1118-WEB-320x511.png
https://www.reshape-clinique.ro/wp-content/uploads/2020/08/ETUI_NCTF135_10FL_FM_DT_BLC_0619-V2-WEB-800x790-1-320x316.png