fbpx

Epilare definitiva laser

Multe femei se simt mai bine, mai  atractive imediat după procedura de epilare definitiva laser . Deoarece genele noastre sunt programate să caute în mod constant să ne facă corpul să se simtă mai bine, îndepărtarea definitivă a părului nedorit, cunoscută sub numele de epilare definitivă, este unul dintre cele mai căutate tratamente corporale pentru femei și bărbați.

Ceea ce odată părea o utopie este acum o realitate pentru toată lumea. Nu mai este un vis să îndepărtezi definitiv părul nedorit de pe corp, aceasta este cu siguranță o investiție care va revoluționa felul în care te simți față de pielea ta. Indiferent de culoare, grosime și ritm de creștere, toată lumea știe cât de inconfortabil poate fi părul de pe brațe, picioare sau axile, mai ales în lunile în care vrei să faci mai vizibilă pielea.

epilare definitiva

 Dacă vrei o piele catifelată, care să reziste cât mai mult, știi că există deja câteva tehnici de îndepărtare definitivă a părului care îți pot îndeplini dorința. Epilare definitiva cu laser și epilarea cu lumină pulsată sunt principalele metode de îndepărtare definitivă a părului disponibile în clinicile din întreaga lume. 

Oamenii își doresc din ce în ce mai mult un corp fără păr din motive estetice, profesionale, practice și chiar din motive de stima de sine. Astăzi, nu numai femeile, ci și bărbații folosesc metode de epilare definitiva a părului.

Epilare definitivă Laser

 Lamele de ras, ceara sau cremele depilatoare, așa-numitele metode tradiționale, de exemplu, îndepărtează părul doar temporar,epilare definitivă acționează asupra rădăcinilor acestuia, distrugându-l și inhibând astfel. crește. Toate procedurile de îndepărtare a părului presupun un proces gradual, ceea ce înseamnă că necesită mai multe ședințe pentru a obține rezultatele dorite.

Epilare definitiva cu laser dioda PrimeLase HR 4800 W este cel mai eficient mod de a îndepărta definitiv zonele mici sau mari de păr nedorit de pe față sau corp. Indiferent de structura parului, este nedureros si functioneaza excelent in orice perioada a anului, chiar si pe pielea bronzata. Dacă până acum ai reușit să folosesti tratamentul de epilare definitivă cu laser doar iarna, acum te poți bucura de beneficiile ei, inclusiv vara.

Elysion Pro e1643815595724

Cât de eficientă este tratamentul de  epilare definitiva cu laser cu diodă?

Tehnologia utilizată în dispozitivul PrimeLase HR 4800 W de mare putere folosește impulsuri scurte și rate mari de repetiție. Laserele cu diodă au lungimi de undă mai mari, astfel încât pot oferi rezultate mai bune pentru persoanele cu pielea mai închisă la culoare, inclusiv pielea bronzată. De asemenea, asigură o pătrundere mai sigură și mai profundă în stratul pielii, distrugand definitiv părului și prevenind apariția foliculitei. Acțiunea fototermală selectivă protejează țesuturile din jur, iar energia termică este absorbită selectiv de melanină. Parul se indeparteaza treptat, iar rezultatele pot fi finalizate dupa cateva sedinte.Epilare definitiva cu laser cu dioda este o tehnica precisa, rapida si nedureroasa. De asemenea, în aproximativ 90% din cazuri, rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta.

Este tratamentul de  epilare definitiva cu laser permanenta?

Deși procedura este eficientă în întârzierea creșterii părului pentru o perioadă lungă de timp, niciun laser de niciun fel nu poate promova îndepărtarea definitivă a părului după o singură ședință. Este nevoie de o medie de trei până la 6 ședințe pentru a obține rezultatele dorite. Cu toate acestea. Se recomanda o sedinta de epilare definitiva anuala de intretinere pentru indepartarea celor mai incapatanate fire de par care persista.

Care sunt beneficiile epilarii definitive cu laser?

Îndepărtarea părului nedorit cu o cremă depilatoare, un aparat de ras sau epilare cu ceară este o metodă incomodă sau dureroasă, care necesită timp și timp. Pentru a menține pielea mereu netedă și moale, epilarea trebuie făcută cel puțin lunar sau săptămânal, iar în unele cazuri zilnic. Prin urmare, tratamentul de epilare definitiva cu laser este considerată a fi de departe cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului.

primelase 1280x853 1

Economisiți timp

Unul dintre marile avantaje ale epilarii definitive cu laser, si cu siguranta unul dintre principalele motive pentru cererea mare pentru procedura, este ca ai nevoie doar de cateva sedinte pentru a obtine rezultatele dorite, intrucat parul inestetic este mentinut la minimum! Asa ca dupa tratament nu pierzi timpul la dus sau in salon pentru epilare, de cateva ori pe luna. În plus, fanii altor metode, precum cei care folosesc ceară fierbinte, trebuie să aștepte ca părul să crească înainte de a putea fi smuls. Când vine vorba de epilare definitivă cu laser, nu există o astfel de problemă.

Economisiți bani

Un alt beneficiu al epilarii cu laser este ca economiseste bani! În timp ce o sesiune este mai scumpă decât un aparat de ras sau un epilator, această metodă este mai eficientă pe termen lung. Nu mai trebuie să cheltuiți bani pe creme de epilare, lame și ședințe dureroase care vă pot deteriora pielea în timpul și după tratament.

Epilare fara durere

Unul dintre avantajele epilarii definitive cu laser cu dioda este ca procedura are un factor de durere foarte scazut spre inexistent, in functie de aparat. Unele aparate te pot face să simti caldura, mai ales când ești la început. Intensitatea disconfortului poate varia în funcție de sensibilitatea persoanei, de locul de tratament (unde pielea mai subțire ) și de stadiul ciclului menstrual al unei femei (de obicei, cu cât ești mai aproape de menstruație, cu atât ești mai sensibilă) Dispozitivele moderne, precum laserul pentru epilare definitiva laser PrimeLase 4800 W, au tehnologie care ajută la răcirea zonei tratate și la eliminarea senzațiilor de arsură. În funcție de sensibilitatea fiecărui individ, la Reshape Clinique ne asigurăm că orice procedură este confortabilă. În cazuri extrem de sensibile, cremele anestezice pot fi folosite înainte de procedura.