fbpx
 

CRIOSCULPTING
Tratament Slabire Localizata Non-Invaziva Prin Inghetare la -11°C

TRATAMENTUL CRIOLIPOLIZA CRIOSCULPTING BY DEFINE! SLABIRE LOCALIZATA PRIN INGHETARE LA -11°C

Cooltech Define este un sistem de crio sculptare conceput pentru eliminarea grasimii localizate prin utilizarea tehnicii de „racire controlata 360°”.

Conceptul de remodelare corporala si slabire localizata prin Criolipoliza se bucura deja de notorietate de cativa ani, insa CrioSculpting Define, produs de celebra companie Cocoon Medical, este ultima inovatie in materie de remodelare corporala non-invaziva si non-chirurgicala.

Noua tehnologie se diferentiaza de criolipoliza clasica prin:

- reducerea in circumferinta de pana la 7-8 cm dupa o singura sedinta-racirea tesutului adipos pana la -11 °C
- durata tratamentelor de 50 sau 70 de minute
- aplicatori dieriti care se adapteaza perfect pe zona de tratament
- inghetarea adipocitelor in profunzime prin sistemul de racire 360°
- tratarea a 4 zone simultan

Incearca Criolipoliza CrioSculpting Define Bucuresti

Cooltech Define este dotat cu o varietate de aplicatori care folosesc un sistem unic de racire a tesutului adipos 360° la -11 grade Celsius , actionand omogen, pe toata zona tratata.

Acest fapt, dar si posibilitatea tratarii a 4 zone diferite intr-o singura sedinta diferentiaza CrioSculpting de aparatul clasic pentru criolipoliza Cooltech produs de aceeasi companie.

CUM FUNCTIONEAZA?

Interiorul aplicatorilor este acoperit integral cu o placa de racire ce functioneaza omogen pe intreaga zona de tratament si cu sistem de vacuum, care aspira in interior tesutul adipos in exces si incetineste temporar circulatia sangvina din zona tratata.Astfel este facilitata criogenarea si cristalizarea celulelor grase inca dupa primele 10 minute de la debutul procedurii.

Dupa tratament, in corp se produc doua procese fiziologice:

Apoptoza, care reprezinta o moarte celulara programata, caracterizata prin prezenta caspazelor, enzime proteolitice cu rol primordial in procesul de auto-distrugere.
Procesul inflamator, care va atrage macrofagele in zona tratata. Macrofagele sunt celule cu functia de a ingera si distruge prin fagocitoza resturi de celule, celule moarte si alte particule toxice pt organism; in cazul criolipolizei, celulele grase vor fi metabolizate si descompuse in componente primare, precum aminoacizii si apoproteine, pe care corpul le reutilizeaza pentru a realiza functii naturale obisnuite.
*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale ale fiecarei persoane.

INTREBARI DESPRE TRATAMENTUL NON-INVAZIV DE SLABIRE LOCALIZATA PRIN CRIOSCULPTING DEFINE

CAT DUREAZA O SEDINTA DE TRATAMENT CRIOSCULPTING DEFINE?
Configuratia echipamentului permite o durata a tratamentului fie de 50 de minute, fie de 70 de minute, insa pentru maximizarea rezultatelor si reducerea de pana la -8 cm, sunt recomandate sesiunile de 70 de minute.

Care sunt candidatii ideali?
Candidatii ideali nu sunt pacientii ce prezinta obezitate generalizata, ci cei ce au o obezitatea localizata sau un surplus de tesut gras in anumite zone ale corpului.

Cum sunt eliminate celulele grase?
Procesul de eliminare a adipocitelor expuse tratamentului Define se realizeaza prin criogenarea celulelor, cristalizarea acestora, urmate de apoptoza si dizolvarea lor progresiva, cu elibearea treptata si eliminarea lipidelor cu ajutorul sistemului limfatic.

Cate sedinte sunt necesare?
CrioSculpting Define promite reducerea tesutului gras cu pana la 8 cm, ceea ce s-ar fi putut obtine in 2 sedinte de crilipoliza clasica efectuate pe aceeasi zona. In functie de grosimea stratului de tesut adipos, sunt necesare 1 pana la 3 sedinte, cu o perioada de aproximativ 8 saptamani intre acestea

Zone de tratament slabire localizata CrioSculpting Define
- Abdomen
- Spate
- Coapse
- Solduri
- Genunchi
- Brate

Care vor fi rezultatele si cand vor fi vizibile?
In functie de grosimea tesutului initial de grasime, pierderea va fi de pana la -8 cm*. In ceea ce priveste tesutul adipos, acesta se poate reduce cu aproximativ 50% *

Rezultatele vor incepe sa fie vizibile dupa 3-4 saptamani* de la incheierea sedintei de tratament, dar perioada optima pt a putea observa rezultatele este la aproximativ 3 luni*.

Ce efecte secundare pot aparea dupa tratament?
Cele mai des intalnite efecte secundare dupa sedinta de criosculptare sunt : eritemul si amorteala zonei tratate. In cazuri deosebite, in care pacientul prezinta o sensibilitate accentuata la nivelul pielii, pot aparea echimoze in zona tratata, insa toate aceste efecte dispar in aproximativ o saptamana de la tratament.

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale