fbpx

Presodrenaj Limfatic

85,00 lei600,00 lei

Presodrenajul limfatic este cheia pentru o stare de bine și sănătate optimă. Experimentează beneficiile acestei terapii blânde și eficiente, care ajută la eliminarea toxinelor și la stimularea sistemului imunitar. Îmbunătățește circulația limfei și revitalizează-ți organismul într-un mod natural. Alege presodrenajul limfatic și bucură-te de o viață plină de vitalitate și echilibru.

PRESODRENAJ LIMFATIC

 

Presodrenajul limfatic este o terapie relaxanta, rapida si nedureroasa care se foloseste atat in medicina, cat si in estetica. In sedinta de terapie este folosit un costum special, care realizeaza un masaj cu ajutorul camerelor de aer, echivalentul unui masaj de drenaj limfatic efectuat de un specialist. Prin acest masaj se deblocheaza ganglionii limfatici, se elimina stazele, se reduc circumferintele si se normalizeaza circulatia venoasa si cea limfatica.

Cum ne ajuta presoterapia?

– elimina toxinele din organism;
– inlatura efectul de picioare grele si umflate;
– actioneaza asupra retentiei de lichide;
– elimina celulita si acumularile adipoase;
– imbunatateste oxigenarea tesuturilor periferice;
– inlatura senzatia de febra musculara;
– actioneaza asupra edemelor veno-limfatice.

Pentru amplificarea efectelor tratamentelor de remodelare corporala este recomandata presoterapia care dinamizeaza circulatia limfei si ajuta la slabire si eliminarea mai rapida a celulitei.

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.