fbpx

Totul despre epilare definitivă cu laser diodă

Dacă sezonul cald care se apropie înseamnă vizite mai dese la salon, dureri, iritații și foliculite de la epilare, nu trebuie să-ți faci griji! Problema părului nedorit este permanentă, dar devine critică atunci când lăsăm în urmă haine groase și ne pregătim pentru „testul” costumelor noastre de baie. Cum scăpăm anul acesta de problema părului nedorit direct de la rădăcini? Majoritatea femeilor s-au gândit cel puțin o dată la ideea epilarii definitive.

Cu toate acestea, de asemenea, mulți oameni se opresc pentru că nu știu ce presupune procedura, cât de sigură este și ce consecințe ar putea avea asupra sănătății. Când ești pe cale să iei decizia „finală” din viața ta, este întotdeauna o idee bună să ai toate informațiile. Echipa Reshape Clinique a pregătit un material care explică ce înseamnă epilare definitiva cu laser cu diodă și posibilele efecte ale acestui proces. 

De ce sa folosesti epilare definitiva laser?

Epilare definitiva cu laser, în special laserele cu diode, utilizează o tehnică foarte rapidă care poate îndepărta părul fără durere. Laserul este aplicat pe piele și furnizează o doză de căldură rădăcinii părului, moment în care oprește alimentarea cu sânge a foliculului de păr. În timp ce laserul cu diodă generează căldură, se folosește o tehnică de răcire a pielii. Acesta din urmă protejează și previne orice deteriorare a pielii, iar după câteva zile, părul cade de la sine, lăsând pielea netedă și mătăsoasă.

epilare definitiva

Pentru a obține o piele netedă, fără păr, fără nicio durere, trebuie să treci prin mai multe ședințe de îndepărtare a părului. Laserele sunt foarte eficiente pentru indepartarea parului nedorit. De asemenea, din moment ce este probabil ca nu toate firele de par sa fie vizibile dupa primul tratament de epilare definitiva. Va trebui sa va reintorceti la sedinta de epilare dupa ce firele de par sunt crescute si vizibile cu ochiul liber

Mult mai eficienta in comparatie cu metodele clasice

În comparație cu metodele mai vechi sau cu alte tipuri de dispozitive cu laser sau cu lumină pulsată care necesitau posibil până la 10 sau 15 sesiuni. Pentru a fi eficientă,noua tehnologie laser cu diode necesită mai puține sesiuni.  În doar 6 până la 8 sedinte de epilare definitiva, laserele cu diodă pot îndepărta părul nedorit de pe față și corp. Asta înseamnă că veți economisi timp și bani.

Sesiunile sunt programate la fiecare șase până la opt săptămâni, timp în care șuvițele mici și mai puțin vizibile cresc, astfel încât să poată fi indepartate definitiv! Majoritatea persoanelor care au încercat această metodă de epilare definitivă spun că se simt deosebit de confortabil. Tehnologia de răcire a pielii menține o temperatură scăzută constantă și relaxare pe tot parcursul tratamentului. 

Cat dureaza sedintele de epilare definitiva?

In acest fel pielea va fi protejata, iar epilarea va fi nedureroasa. De asemenea, în zonele de acoperire mai mici, procesul poate dura până la cinci minute. Laserele cu diodă îndepărtează părul nedorit de pe orice tip de piele, inclusiv pielea sensibilă sau bronzată! Chiar și bărbații sunt candidați pentru epilare definitivă, iar faptul că este vară nu are nimic de-a face cu eficacitatea tratamentului, întrucât tratamentul de  epilare cu laser cu diodă se poate face în orice perioadă a anului. 

Laserele cu diodă sunt una dintre cele mai bune modalități de îndepărtare a părului în comparație cu epilarea cu ceară. Aceasta pe lângă faptul că este dureroasă, poate provoca efecte secundare precum foliculita, părul îngroșat sau creșterea rapidă a părului. În comparație cu tehnologia IPL, laserul cu diodă pătrunde mai adânc și îndepărtează mai eficient părul gros și adânc de la rădăcină. Tratamentul de Epilare definitiva cu laser cu diodă îndepărtează părul nedorit ușor și eficient. Acesta nu are efecte negative asupra sănătății, dimpotrivă, este un tratament excelent pentru foliculită. Singurul efect secundar este sensibilitatea pielii, care se irita usor. 

164668197 2787633634843028 5170484753281901209 n

Contrar unor mituri „urbane”, tratamentul de epilare definitivă nu provoacă cancer! Părul corporal este moștenit de la strămoșii noștri și ne protejează pielea de temperaturile scăzute. Prin urmare, îndepărtarea părului de pe corp, extremități sau zona inghinală, în general, nu are efecte asupra sănătății. Aceasta dacă este efectuată într-o clinică medicală care respectă pacientul folosind echipamente certificate, atunci nu veți avea niciun efect secundar ba din contra veti avea  o piele mătăsoasă și frumoasă! Scapă de păr, uită de epilare și bucură-te oricând de pielea catifelată.