fbpx

VelaShape 3

Introdus pe piata în 2007, femeile din întreaga lume au apelat la tratamentul VelaShape 3 fiind primul și singurul dispozitiv aprobat FDA pentru a obține rezultate garantate in tratarea zonelor cu  celulita și reducerea circumferinței, pentru a întinde și a netezi zonele cu probleme pe care nici măcar dieta și exercițiile fizice nu le pot rezolva. Cu peste 3,5 milioane de tratamente VelaShape efectuate, tratamentul VelaShape rămâne alegerea principală a medicilor ca tratament eficient pentru reducerea celulitei și conturarea noninvazivă a corpului.

CE PROVOCĂ CELULITA?

Din păcate, nu există o explicație clară a motivului pentru care apare celulita. De multe ori, celulita este asociată cu un stil de viață nesănătos. Acest lucru poate fi adevărat pentru unii, dar există și alte motive pentru care apare celulita. Ar putea fi genetică sau poate fi din cauza modificărilor hormonale, cum ar fi ceea ce se întâmplă în timpul sarcinii. Un fapt rămâne adevărat: se estimează că 80% dintre femei au celulită, indiferent de dimensiunea, forma sau greutatea lor.

Velashape 3

CE ESTE TRATAMENTUL VELASHAPE3?

S-a dovedit că sistemul VelaShape 3 reduce eficient celulita și circumferința zonelor cu probleme. Pentru a afla mai multe despre VelaShape 3, vă rugăm să vizitați www.candelamedical.com

CE ZONE POATE TRATA VELASHAPE3 ?

Toate zonele corpului pot fi tratate acolo unde simțiți că aveți nevoie de tonifiere sau netezire. Cele mai obișnuite zone pe care femeile aleg sa le tratesze sunt abdomenul inferior, zona coapselor cat și fesele.

DOARE TRATAMENTUL?

Majoritatea pacienților consideră că tratamentul este confortabil – ca un masaj extrem de relaxant.

ESTE SIGUR?

Tratamentul VelaShape 3 este sigur și eficient pentru toate tipurile de piele. Nu sunt raportate efecte secundare asupra sănătății pe termen scurt sau lung.

Cât durează efectuarea procedurii VelaShape 3?

Fiecare zonă va fi tratată timp de 30 pana la 90 de minute până la atingerea parametrilor specifici de tratament și a punctelor finale ale tratamentului. După o serie recomandata de 6 sedinte, rezultatele de la VelaShape 3 durează adesea câteva luni, dar variază în funcție de exercițiile și obiceiurile alimentare ale clienților. Chiar dacă o serie de tratamente ar fi putut reduce grăsimea în zonele nedorite, organismul nu își pierde potențialul de a crea sau de a stoca grăsimi noi, de a crește numărul de celule adipoase și de a forma din nou celulita.

Va provoca procedura VelaShape 3 vreo durere sau disconfort?

Majoritatea pacienților consideră că VelaShape 3 este confortabil – ca un masaj de relaxare. Tratamentul este conceput pentru a se adapta sensibilității și nivelului dvs. de confort. Este normal să experimentați o senzație de căldură timp de câteva ore după tratament. 

How VelaShape 3 works The Aesthetic Studio Clinic Surgery

La ce să mă aștept de la procedura VelaShape 3? Cum se realizează?

Sunt făcute fotografii pre-tratament și măsurătorile dumneavoastră vor fi înregistrate. Un terapeut instruit va netezi o loțiune speciala pentru a ajuta la mișcarea capului de tratament peste piele. Aspirarea cu vacuum și masajul de la rolele mecanice atrag circulația în zona locală pentru o disponibilitate sporită de oxigen. Masează simultan țesutul pentru a drena fluidele prinse prin sistemul limfatic. Căldura de la sursa de lumină infraroșie și energia RF bipolară sunt livrate prin piele în straturile mai profunde de țesut și celule adipoase (adipocite) din acest strat, provocând contracția celulelor adipoase și reducând volumul total al celulelor de grăsime.

VELASHAPE 3 POST PROCEDURA ȘI RECUPERAREA

Nu există nicio perioadă de recuperare sau îngrijire specială care trebuie acordată după procedură. Cu toate acestea, efectele conturării corpului și ale reducerii circumferinței pot fi sporite și mai mult de un stil de viață sănătos, dietă și exerciții fizice.

Ar trebui să evit ceva după procedura VelaShape 3?

Tratamentul este sigur și eficient pentru toate tipurile de piele și poate fi efectuat chiar și pe pielea bronzată. Nu există pericole pe termen lung pentru sănătate din cauza energiei luminii sau RF. Bronzarea excesivă de la soare sau creme de bronzare trebuie evitată cu două săptămâni înainte de tratament.

La ce rezultate ar trebui să mă aștept de la tratamentul cu Velashape 3?

Se raportează, de asemenea, îmbunătățirea treptată a celulitei în zonele tratate, suprafața pielii mai fermă și mai strânsă. Majoritatea pacienților observă re-conturarea zonelor, soldurile, care sunt măsurabile printr-o reducere a circumferinței. Beneficiile suplimentare ale tratamentului includ îmbunătățirea circulației și ameliorarea durerilor musculare din zonele tratate. 

În studiile clinice, pacienții raportează o reducere medie de 1-3 centimetri după 1 tratament de 6 sedinte. Un studiu recent a arătat că 100% dintre pacienți au avut o reducere de cel puțin 1,5 cm.**

** Siguranța și eficacitatea tehnologiei VelaShape au fost demonstrate prin studii clinice multicentre. VelaShape III este aprobat de FDA pentru celulita și reducerea circumferinței abdominale.

Cât de repede voi observa o schimbare?

Îmbunătățirea treptată a zonei tratate se poate observa după primul tratament – suprafața pielii din zona tratată se va simți mai netedă și mai fermă. Reducerea circumferenţială se va observa de la prima până la a doua şedinţă, iar ameliorarea celulitei se observă în doar 4 şedinţe.

Sunt schimbările permanente?

După un tratament complet de 6 sedinte, se recomandă să faceti periodic tratamente de întreținere. Ca toate tehnicile, nechirurgicale sau chirurgicale, rezultatele vor dura mai mult dacă urmați o dietă echilibrată și faceți exerciții regulate.

Cât de des se efectuează tratamentele?

Seria inițială de tratament constă din 4-6 ședințe de tratament. Tratamentele sunt de obicei efectuate o dată pla 10-14 zile. Unii pacienți văd îmbunătățirile imediat după 2 ședințe, în timp ce alții pot avea nevoie de 4-6 ședințe complete. Tratamentele de întreținere se fac de obicei o dată pe lună după seria inițială pentru a menține rezultatele obținute. Fiecare sesiune de tratament durează intre 30 si 90 de minute, dar timpul variază în funcție de dimensiunea pacientului și de câte locuri de tratament sunt efectuate.