fbpx

Criolipoliza CrioSculpting Define

Grăsimea corporală este naturală și normală. Cu toții avem un anumit procent din ea și nu există o modalitate corectă sau greșită de a o aborda. Tot ce contează este că te simți bine în pielea ta. Pentru cei interesați să exploreze tratamentele de sculptură și slăbire, există o gamă în continuă creștere de tehnologie disponibilă, iar popularitatea lor este în creștere.

Deci, care sunt opțiunile?Ce este criolipoliza?

Doua dintre cele mai discutate sunt Criolipoliza Criolsculpting Define si Liposuctia; adesea comparate unul cu altul, deoarece ambele sunt tratamente eficiente pentru a inlatura grăsimea. Cu toate acestea, aceste proceduri sunt destul de diferite – din punct de vedere al metodei și cui sunt cel mai potrivite – motiv pentru care este o idee bună să vă faceți cercetări înainte de a alege una în defavoarea celeilalte.

Criolipoliza Cooltech Define

Aici, dezvăluim diferențele cheie dintre Liposucție și Criolipoliza Criosculpting Define, ajutându-vă să alegeți tratamentul potrivit pentru îmbunătățirea corpului. De asemenea, puteți vorbi cu echipa Reshape Clinique înainte sau în timpul consultării despre opțiunile dvs.

Criolipoliza Criosculpting Define vs Liposucție: obiectivele pe care le ating

În primul rând, ce obiective sperați să atingeți? Ambele tratamente sunt concepute pentru a completa o dietă sănătoasă și o rutină de exerciții fizice, ajutând să vă slăbiți și să vă sculptați corpul în zonele vizate. Deoarece liposucția este tratamentul mai invaziv, îl recomandăm doar pentru o reducere mai extinsă. În caz contrar, Criolipoliza Criosculpting Define este alegerea perfectă pentru eficientizarea treptată a părților corpului în care te chinui să inlaturi orice exces de grăsime, concentrându-te pe zonele care sunt rezistente la cardio.

Coolsculpting vs Liposucție: procesul

Liposucția aspiră literalmente grăsimea, motiv pentru care este cea mai bună pentru tratarea nivelurilor mai mari de exces. Cu toate acestea, este clasificat ca un tratament „invaziv”. De obicei, efectuată cu anestezie sau sedare, intervenția chirurgicală începe cu injectarea unei soluții care descompune grăsimea, înainte ca o canulă foarte fină să fie introdusă printr-o mică incizie. Acesta este momentul în care începe aspiratul. Odata ce grasimea a fost indepartata, zona este suturata si se aplica pansamente chirurgicale. În total, procesul durează între una și trei ore.

Între timp, Criolipoliza Criosculpting Define este opțiunea non-invazivă. Creat de o echipă de oameni de știință, acesta încurajează descompunerea celulelor adipoase folosind un proces numit „criolipoliza”. În esență, peste zona de tratament este plasat un aplicator care ingheata tesutul, încurajând formarea de cristale minuscule care distrug grăsimea, astfel încât aceasta să poată fi eliminată prin sistemul limfatic. Frigul extrem ucide celulele adipoase fără a vă afecta pielea, slăbind chiar și zonele rezistente, precum coapsele sau șoldurile.

Criolipoliza Criosculpting Define vs Liposucție: numărul de tratamente

Liposucția poate necesita un singur tratament pentru a obține rezultatul dorit, deoarece funcționează într-un mod atât de țintit, de înaltă precizie. Nivelurile ridicate de grăsime pot fi îndepărtate într-o singură sesiune, indiferent dacă aceasta înseamnă reducerea grăsimii peste tot sau micșorarea și sculptarea cu îndemânare a unui anumit punct.

Cu Criolipoliza Criosculpting Define, un tratament este de obicei suficient pentru a viza o zona încăpățânata de grăsime. Cu toate acestea, dacă medicul dumneavoastră consideră că este posibil să aveți nevoie de tratament suplimentar în aceeași zonă, acest lucru va fi discutat la consultația dumneavoastră.

Criolipoliza Criosculpting Define vs Liposucție: când vezi rezultatele

Cu liposucția veți observa o îmbunătățire foarte devreme după operație, care va continua să se îmbunătățească până la 3 luni, unde vă puteți aștepta să vedeți 90% din rezultatul final. Umflarea inițială vă poate ascunde silueta sculptată, dar odată ce aceasta se stabilește, veți observa o silueta slăbită.
Rezultatele Criosculpting Define încep să apară de la patru săptămâni după primul tratament și vor atinge optimul la 12 săptămâni.

Criolipoliza CrioSculpting Define vs Liposucție: cât durează rezultatele

În timp ce liposucția elimină permanent grăsimea nedorită, în exces, asta nu înseamnă că grăsimea nouă va rămâne departe pentru totdeauna. Partea aceea revine la tine. Este important să urmați o dietă sănătoasă și o rutină de exerciții fizice pentru a menține rezultatele și, făcând acest lucru, vă puteți bucura de silueta supla după procedură. Cu Criolipoliza Criosculpting Define, același lucru este adevărat; distruge celulele adipoase pentru totdeauna, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la revenirea zonelor rezistente. Vestea bună (pentru ambele tratamente) este că, dacă te îngrași, vei observa că grasimea este distribuită mai uniform, decât să se adună în acele zone anterior încăpățânate pe care le-ai vizat.