fbpx

Celulita este o problema comuna printre femeile de toate varstele, uneori aparand si in randul adolescentelor. Ideea preconceputa este ca doar femeile grasute au celulita, dar in peisajul de femei aproape dezbracate de la mare apar si adolescente suple ale caror picioare sau fese prezinta celulita. Orice femeie trebuie sa stie ca poate elimina celulita definitiv prin tratamentul cu Velashape 3 o noua metoda de a scapa de celulita !

Elimina Celulita cu Velashape 3 la Reshape Clinique

Celulita este o problema pe care orice femeie vrea sa o ascunda pana ajunge sa o elimine complet din corpul sau. Aspectul inestetic le face sa le scada stima de sine si sa creada ca nu mai sunt la fel de atragatoare pentru barbatii care apar in viata lor.

Slabitul nu este o garantie a disparitiei celulitei. De fapt, este posibil ca tesutul adipos sa scada, dar celulita sa ramana. Ce poate fi mai frustrant decat o parte plina de celulita care nu vrea sa dispara prin niciun mijloc?

Femeile au un motiv de bucurie pentru ca tehnologia a avansat atat de mult incat le ofera sansa de a scapa de celulita in cel mai usor mod cu putinta. Asadar acesta noua tehnologie este considerata unul dintre cele mai bune remedii pentru celulita !

tratament celulita velashape 3

Eliminarea celulitei se face cu Velashape 3

Un dispozitiv care va face celulita sa dispara din zonele afectate. Clinica Reshape Clinique are aparatura necesara si o echipa profesionista care va pune la dispozitie cele mai calitative servicii

Tehnologia de la baza functionarii acestui dispozitiv inseamna de fapt 4 tehnologii care functioneaza in acelasi timp:

  1. Radiofrecventa   – incalzirea bipolara si in profunzime a tesutului afectat
  2. Infrarosu             – incalzirea la suprafata pielii si stimularea productiei generale de colagen
  3. Role mecanice    – ajuta la drenajul limfatic si de asemenea la eliminarea toxinelor
  4. Vacuum pulsat   – ajuta la stimularea circulatiei sangvine si a metabolismului in general

Aceste tehnologii ajuta la pierderea tesutului adipos mult mai repede decat ar face-o o singura tehnologie odata. Se vor economisi timp si bani.

Beneficiile eliminarii celulitei prin Velashape III sunt multiple:

In primul rand tesutul adipos se va reduce in mod localizat, actionand asupra zonei pe care vreti sa o faceti sa arate bine. Ce folos aduc aparatele de sport care promit reducerea celulitei cand rezultatele asupra picioarelor sau abdomenului intarzie sa apara? Actionarea directa asupra zonei afectate este cea mai buna abordare care va da rezultatele dorite.

Corpul care arata voluptuos

intr-un mod dizratios va fi remodelat exact in zonele in care va doriti si in cel mai usor mod cu putinta. Cremele anticelulitice care promit minuni or sa devina istorie, amintiri ale lucrurilor care nu au functionat. De asemenea, stomacul gelatinos va scadea in circumferinta daca se va actiona asupra celulitei de pe abdomenul care a fost odata plat.

Elimina celulita de orice grad, 1, 2 sau chiar 3 in cel mai scurt timp. Rezultatele se vor vedea de la prima sedinta de eliminare a celulitei cu Velashape 3. De asemenea pielea cu aspect flasc va disparea, adica se va tonifia si intinde. Calitatea si frumusetea pielii vor creste. Prin stimularea cu vacuum pulsat circulatia sangvina va fi imbunatatita pe termen lung.

  Vine vara si vei avea o silueta de invidiat daca te vei ocupa de eliminarea celulitei chiar acum. Iar la Reshape Clinique Bucuresti avem grija de clientele noastre in cel mai placut mod pentru ele:

Concluzionand, Velashape 3 este cea mai sanatoasa si mai usoara metoda de a elimina celulita o data si pentru totdeauna!