fbpx

Te-ai decis sa începi procedura de epilare definitiva laser, ai ales o oferta si ai făcut câteva ședințe dar rezultatele întârzie sa apară?Sunt situații in care epilarea laser poate sa nu ofere rezultatele dorite sau chiar nici un rezultat, dar cum poți afla daca si tu ești in aceasta situație?

De ce nu functioneaza!

Datorită numărului tot mai mare de întrebări despre acest subiect pe grupurile de social media. Am decis să întrebam experții de la Reshape Clinique pentru a afla de ce tratamentele de epilare definitivă nu funcționează pentru anumite persoane.

Epilarea definitiva laser reprezintă o intervenție estetica-medicala, care utilizează un fascicul de lumina direcționat la rădăcina firului de pare pentru a li îndepărta. Lumina laserului acționează direct asupra foliculului pilos si a bulbului pigmentat al firului de par, iar prin căldura transmisa de aparatul de epilare definitiva distruge rădăcina si inhiba revenirea viitoare a parului.

De cele mai multe ori epilarea definitiva nu funcționează din 2 motive. Atunci când pacientul are dereglări hormonale care ii pot afecta creșterea normala a parului si in cazul in care sunt vizibile fire de par foarte subțiri sau deschise la culoare (albe).

Nerespectarea intervalului

Evident nerespectarea intervalului intre ședințele de epilare definitiva, echipamentele necorespunzătoare sau specialiști care nu sunt instruiți sunt alte motive pentru care rezultatele nu vor apărea!

 Laserul dioda este unu dintre cele mai noi lasere disponibile. Fluxul de sânge cat si rădăcina firului de par sunt distruse de energia laserului in timpul tratamentul de epilare definitiva.Eliminând astfel creșterea permanent creșterea firului de par si lăsând pielea din jurul lui neatinsa. Laserul dioda furnizează impulsuri de înalta frecventa si o fluenta scăzută astfel încât sa fie folosit in siguranța pe toate tipurile de piele!

Tratează cu succes suprafețe extinse ale pieli cat si zone mici si faptul ca pătrunde mai adânc in piele fata de laserul Alexandrit il face mai eficient pentru tonuri mai închise si se poate folosi chiar si pe pielea bronzata!

epilare definitiva

De ce să ții cont înainte să alegi o ofertă de epilare definitiva cu laser?

Este foarte important sa comparați preturile intre aceleași dispozitive de epilare definitiva laser

Evident prețul nu este cel care face întotdeauna diferența, mai important este cat de vechi sau nou este echipamentul folosit in tratamentul de epilare definitiva. Puterea pe care o are aparatul, lungimea de unda si impulsurile laser sunt doar câteva dintre criteriile care fac diferența.

Un dispozitiv de epilare definitiva aprobat medical poate costa câteva zeci de mii de euro, in timp ce o replica va costa pana in 5-10 mii euro. Din acest motiv multe saloane cu preturi foarte mici de multe ori folosesc echipamente replica sau dispozitiva foarte uzate, care nu mai dau randament.

Accepta doar ce-i mai bun!

Daca aparatul nu este unul performant , parul va cădea doar temporar. Rezultatele pe care tu le dorești după finalizarea unui protocol de epilare definitiva laser, le poți obține doar într-o clinica cu aparatura performanta. Este nevoie de un aparat de epilare definitiva laser cu o putere suficient de mare pentru a încălzi foliculul pilor la 65-70 grade Celsius pentru al distruge definitiv.

Așadar, pentru a evita să arunci banii și să ai în continuare păr nedorit, mai bine mergi într-un loc care garantează rezultate.  Pentru a alege cel mai ieftin pachet de epilare definitiva cu laser, trebuie sa comparați ofertele de pe piața pentru același aparat, același an si aceeași putere. Înainte de a va programa, afla cat mai multe despre aparatura folosita!

Verifică pregătirea și experiența personalului care efectueaza tratamentul de epilare definitiva cu laser dioda

Utilizarea echipamentelor laser necesită cunoștințe tehnice și experiență pentru a asigura rezultate optime. Din păcate, în multe cazuri, personalul din clinicile care oferă servicii de epilare definitivă fie este lipsit de experiență, fie nu respectă/înțelege pe deplin fiecare protocol de tratament. Dacă terapeutul neglijează pașii necesari, precum reglarea laserului în funcție de nuanța pielii, culoarea părului, densitatea și grosimea firelor  dumneavoastră de par, rezultatele vor fi evident insuficiente. 

De aceea este atât de important să acordați atenție procesului de instruire pentru angajații locului in care decideți sa mergeți, încât acesta să fie evaluat și instruit în mod constant, astfel încât să aveți încredere că faceți alegerile corecte. Experiența terapeutului este la fel de importantă ca și calitatea echipamentului cu care se efectuează tratamentul.

Asigură-te că aparatul de epilare definitiva laserul folosit este sigur pentru tine

Laserele pot provoca arsuri și alte probleme dacă nu sunt configurate și utilizate corect. Cum știu dacă echipamentul laser este sigur? Toți producătorii importanți sunt supuși unor teste riguroase de siguranță susținute de studii clinice înainte de comercializare. Faptul că cele mai bune dispozitive obțin și râvnita aprobare FDA nu este pus sub semnul întrebării în cazul dispozitivelor replici foarte ieftine, a căror siguranță este testată direct pe pacienți.

Asigură-te că poți sa respecți protocolul de tratament

Daca vrei sa fii un client mulțumit, trebuie sa fii unul dintre cei care respecta numărul de ședințe recomandat, care depinde in functie  de tipul de par, dar si de aparatura laser folosita. Laserele mai puternice distrug părul în mai puțin timp de tratament decât laserele mai slabe. Numărul de ședințe este variat între 6 și 14, distanțate între 6 și 8 săptămâni. Respectarea intervalelor, deoarece sesiunile de epilare definitiva sunt programate la intervale specifice pentru a coincide cu ciclul de creștere a parului natural.

Nu există două persoane care au aceeași piele și păr. Prin urmare, orice plan de tratament ar trebui să fie adaptat nevoilor dumneavoastră. Cele mai bune rezultate în epilarea definitivă pot fi obținute doar cu un plan de tratament bine gândit și executat corespunzător În timp, firele de păr care apar după 2-3 ședințe vor fi mai puțin vizibile și vor fi mai fine, mai ușoare și abia sesizabile.

Respectă recomandărilor generale, care sunt universal valabile în cazul epilării definitive cu laser

  • Întrerupeți toate metodele folosite pentru a scăpa de părul nedorit, inclusiv epilarea cu ceară sau orice acțiune chimică (epilare sau depilatoare, cremă depilatoare), cu cel puțin șase săptămâni înainte de a începe tratamentul.
  • Anumite tipuri de creme grase sau uleiuri aplicate pe corp pot interfera cu tratamentul;
  • Deși laserele sunt potrivite si pentru pielea bronzata, este recomandat sa evitați folosirea patului de bronzat sau expunerea la soare cu cel puțin 14 zile înainte pentru a evita arsurile

Dacă te-ai săturat să plătești bani și să nu vezi rezultate, vina la Reshape! Puteți alege  intre doua tipuri lasere, inclusiv cele mai bune lasere din lume, toate mai noi de 2 ani. Aveți o echipă de terapeuți specializați in epilare definitiva super profesioniști, instruiți și evaluați în mod regulat într-o atmosferă caldă și primitoare unde puteți obține cele mai bune sfaturi pentru a avea un tratament de epilare definitiva cat mai eficient. În plus, există mereu locuri de parcare, iar rezervările sunt rapide, iar prețul este cel mai accesibil de pe piață Vino clinica Reshape Clinique pentru un test gratuit!