fbpx

Indeparteaza părul – chiar și acolo.
Nu există o senzație mai bună decât să ieși din duș după epilare cu lama și să experimentezi o netezime completă peste tot pe corp. Imaginați-vă că vă simțiți așa în fiecare zi – doar fără acea parte enervantă de ras parul cu lama. Cu tratamentul de epilare inghinal, spune la revedere vechii rutine de ras și salută pielea netedă și de lungă durată.

Epilarea definitiva cu laser inghinal îndepărtează tot sau aproape tot părul pubian. Este un tratament de îndepărtare a părului mai permanent decât epilarea cu ceară sau bărbierit. Laserul vizează foliculii, emite energie luminoasă și oprește creșterea părului. Și se poate face în mai puțin de o oră. Cu tratamentul de epilare inghinal, puteți experimenta pielea netedă și curată cu un efort minim.

Epilare Inghinal întrebări frecvente!

Cum va ști terapeutul meu exact cum vreau să arate?

Înainte de a veni pentru epilare inghinal, vi se va cere să radeți zona pentru a arăta exact așa cum doriți. În timpul tratamentului, terapeutul va efectua epilarea laser in zonele pe care le-ați ras, lăsând restul în pace. Este în totalitate alegerea ta.

Epilare Inghinal

Cine foloseste epilarea inghinal?

Femeile nu sunt singurele cărora le place pielea netedă. Unii bărbați aleg să-și îndepărteze părul pubian cu epilarea definitiva laser datorită eficacității și rezultatelor de lungă durată. Oameni de toate vârstele, profesiile și stilurile de viață caută epilarea definitiva inghinal. Atunci când efectuăm aceste tratamente, ne propunem să vă asigurăm confortul pe tot parcursul procesului.

De ce este mai bună epilarea cu laser inghinal decât epilarea cu ceară și ras?

Uitați de epilarea cu ceară și bărbierit – gândiți-vă la laser. Dacă v-ați gândit să obțineți un rezultat in zona inghinala, luați în considerare epilarea cu laser inghinal în detrimentul epilarii cu ceară sau bărbieritului pentru o soluție mai permanentă pentru îndepărtarea părului pubian. Epilarea cu laser inghinal la Reshape Clinique este și a fost unul dintre cele mai populare tratamente de îndepărtare a părului cu laser de-a lungul anilor.

De ce ar trebui să fac epilarea cu laser inghinal de la Reshape Clinique?

Epilarea cu laser duce procesul la un nivel cu totul nou. Odată ce părul pubian a fost îndepărtat, este ca și cum nu a existat niciodată de la început. Aceste tratamente de epilare cu laser sunt cele mai populare ale noastre. Multe femei iubesc ideea de a nu trebui să-și facă griji cu privire la părul încarnat sau foliculita. Există, de asemenea, avantajul că nu trebuie să pierdeți timpul cu bărbierit în fiecare dimineață sau să plătiți în mod repetat pentru soluții temporare precum epilarea cu ceară.`

Chiar și după ce mă bărbieresc, încă văd păr sub piele. Va scăpa și de asta epilarea cu laser?

Da, părul pubian este distrus de sub piele și cade complet. Rezultatele variază de la persoană la persoană, în funcție de numărul de tratamente, tipul de piele și tipul de păr, dar cu epilarea cu laser, părul pubian este distrus de sub piele și se elimină complet.

Cât costă epilarea cu laser?

Costul epilarii cu laser depinde de zonă tratata. Putem îndepărta părul din orice zonă a corpului, dar fiecare este puțin diferit. Când veniți pentru o consultație gratuită, vom discuta exact care sunt nevoile dvs. și vom personaliza un pachet doar pentru dvs.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru epilarea cu laser inghinal?

Evitați smulgerea și epilarea cu ceară a părului în zona de tratament timp de 6 săptămâni înainte de tratament, deoarece foliculii dumneavoastră de păr vor trebui să fie intacți pentru ca epilarea cu laser să fie eficientă. Cu 24 de ore înainte de programarea dumneavoastră pentru îndepărtarea părului cu laser inghinal, radeți zona de tratament în stilul dorit. Indiferent dacă doriți doar epilarea cu laser bikini sau alegeți să eliminați în întregime zona inghinala, este important să vă bărbieriți cu grijă zona exactă de unde doriți să îndepărtați părul definitiv. În timpul tratamentului, terapeutul dumneavoastră va trata numai zonele pe care le-ați bărbierit, lăsând restul neatins.

În zilele dinaintea întâlnirii pentru îndepărtarea părului cu laser inghinal, păstrați zona bikinilor ferită de soare direct sau de aparatele de bronzat și evitați produsele de bronzare. Expunerea directă la UV, arsurile solare și bronzul pot irita zona, provocând disconfort inutil înainte de tratament. În schimb, păstrați zona curată de orice produse și optați pentru o exfoliere blândă cu până la 48 de ore înainte de tratament pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii, murdăria și orice produs rezidual de pe suprafața pielii.

La ce mă pot aștepta în timpul epilarii cu laser a părului din zona inghinala?

Îndepărtarea părului pubian cu laser direcționează impulsurile de lumină direct în foliculul fiecărui fir de păr pentru a-l distruge la rădăcină. Odată ce rădăcina a fost distrusă, părul nu mai poate crește, iar zona tratată rămâne netedă și fără par.

Există o concepție greșită comună că epilarea cu laser a părului pubian este mai dureroasă când într-adevăr este incredibil de similară cu epilarea cu laser în alte zone ale corpului. Deși zona pubiană poate fi mai sensibilă, fiți siguri că tehnicianul dumneavoastră cu laser de la Reshape Clinique va continua să vă monitorizeze confortul pe parcursul întregii proceduri. Sesiunea ta de epilare cu laser ar trebui să dureze doar 10 până la 30 de minute.

Care sunt instrucțiunile de îngrijire ulterioară pentru a rămâne netedă după epilarea cu laser inghinal?

În primele ore după o sesiune, este posibil să observați că pielea începe să se umfle sau să se înroșească. Acest lucru este complet normal și se estompează de obicei odată cu aplicarea continuă a unui gel calmant de Aloe Vera sau apa termala.

Pentru a menține pielea netedă și fără cusur, asigurați-vă că nu vă expuneți la soare zona tratată timp de cel puțin o săptămână – asta înseamnă să evitați plaja timp de cel puțin șapte zile dacă ați primit Epilarea cu laser inghinal total. Veți începe să observați că părul tratat cade la 7 până la 21 de zile după tratament.