fbpx

Tratamentul Hydrafacial!

Arată ca un lux, se simt ca un lux și, da, rezultatele sunt luxoase. Cu toate acestea, beneficiile HydraFacial sunt un răsfăț pentru pielea stresată. Există un motiv pentru care unul dintre aceste tratamente faciale este efectuată la fiecare 15 secunde in lume și este pentru că beneficiile de curățare profundă și purificare a porilor au puterea de a transforma sănătatea pielii tale.

Oricine a rezervat pentru un HydraFacial la Reshape Clinique va ști deja acest lucru. Vă ajutăm să vă urmăriți rezultatele, astfel încât să puteți vedea efectul pe care tratamentele îl au asupra pielii dumneavoastră în timp!

Dar cum mentineti aceste efecte?

Trucul este ca HydraFacial să facă parte din rutina dvs. de îngrijire a pielii, la fel ca rutina zilnică de acasa. Aici, vă dezvăluim cât de des ar trebui să faceti un tratament HydraFacial și beneficiile de care vă veți bucura rezervând în mod regulat – de la pori detoxificati până la ridurile fine diminuate…

hydrafacial

Cât de des ar trebui să faceti un tratament HydraFacial?

Pentru a obține rezultate optime și pentru a face ca HydraFacial să facă parte din rutina pielii sănătoase, vă recomandăm de obicei rezervarea la fiecare 2-4 săptămâni. Aceasta este cheia pentru menținerea pielii curate, calme și strălucitoare pe tot parcursul anului. Discutați cu terapeutul dumneavoastră de la Reshape Clinique despre rezervarea HydraFacial în „sedinte”, deoarece puteți cumpăra un pachet de 3 tratamente faciale pentru a beneficia de reducere!

De câte HydraFacial ai nevoie pentru a vedea rezultate?

Vei vedea rezultate de la prima ta sedinta. Pielea va străluci, în timp ce se va simți netedă, curățată și împrospătată, oferind baza perfectă pentru o aplicare impecabilă a machiajului. În plus, rezultatele sunt cumulative, ceea ce înseamnă că cu cât rezervați mai multe HydraFacial, cu atât sănătatea pielii se va îmbunătăți în timp. Indiferent dacă aveți de-a face cu erupții, tulburări, pete pigmentare sau linii fine, terapeutul dumneavoastră vă poate adapta cursul de tratament pentru a obține rezultatele dorite.

Care sunt beneficiile HydraFacials obișnuite?

1. Pori mai clari, mai calmi, detoxificati

În timp ce puterile de purificare ale unui tratament HydraFacial sunt de neegalat, rezultatele nu sunt permanente. În timp, poluanții și murdăria generală își vor găsi calea înapoi în porii tăi.

Acest lucru este valabil mai ales pentru pielea de oraș în conflict, în zone precum Bucuresti, ceea ce înseamnă că sunt necesare întâlniri repetate pentru a vă oferi tenului o curățare profesională. Exfolierea profundă și extracțiile implicate într-un HydraFacial vor ajunge la resturile la care curățarea ta zilnică pur și simplu nu poate ajunge, rezultând un ten mai clar și mai proaspăt în timp.

Tratamentul elimină, de asemenea, orice punct negru, eliminand celulele moarte ale pielii, astfel încât produsele dumneavoastră de acasă pentru combaterea acneei pot fi absorbite mai ușor.

2. Piele frumos hidratată, care durează

Oricine are pielea uscată sau deshidratată va ști cât de dificil este să mențină hidratarea. Măștile, cremele bogate și serurile pline de vitamine oferă o oarecare amânare pentru porii uscați, dar nu durează niciodată mult până când acea senzație de uscăciune și strângere se strecoară din nou.

Cu toate acestea, deoarece HydraFacial folosește un dispozitiv supraalimentat pentru a împinge substantele adânc în dermă, efectul de hidratare durează mai mult (iar luminozitatea este divină). În plus, la fel cum îndepărtarea celulelor moarte ale pielii dezvăluie un aspect mai luminos, de asemenea, permite ritualului tău de îngrijire a pielii să ofere beneficii sporite. Serurile, loțiunile și cremele tale de acasă sunt toate absorbite mai bine, ceea ce înseamnă că obții mai mult beneficii din formulele tale preferate.

3. O reducere a ridurilor și a liniilor fine.

Ați observat vreodată cum, după HydraFacia, liniile fine par reduse? Acest lucru se datorează faptului că creșterea nutrienților și a hidratării ajută la indepartarea pielii deshidratate, creponate. În săptămânile care urmează după facial, este posibil să observați că liniile fine încep să se strecoare din nou, dar dacă rezervați în mod regulat, le puteți menține plin de la o întâlnire la alta. Îndepărtarea regulată a celulelor moarte ale pielii va avea, de asemenea, un efect de stimulare a tinereții, deoarece pielea proaspăt netedă este capabilă să reflecte mai bine lumina, dând o strălucire.

Ești gata să începi călătoria ta pentru pielea HydraFacial? Luați legătura astăzi pentru a vă rezerva tratamentul și asigurați-vă că ne întrebați despre pachetul nostru de 3 tratamente faciale pentru a beneficia de reducere!