fbpx
 

Dalyance

Platforma multi-aplicatii cu Radiofrecventa si Ultrasunete

Combinatii de tratamente cu Dalyance

Combinatia dintre tehnologia cu Ultrasunete si Radiofrecventa din echipamentul Dalyance ofera un tratament avangardist si inovativ in favoarea clientiilor tai, cu o profitabilitate de invidiat.
https://www.reshape-clinique.ro/wp-content/uploads/2020/08/38159.jpg

Rezultate dovedite cu Dalyance

Secretul unui corp perfect consta intr-un contur bine definit, o piele luminoasa si ferma. Tratamentele Dalyance garanteaza aceste rezultate oferind o senzatie placuta si incredere de sine.

Calitate garantata cu Dalyance

Dalyance a fost conceput si creat de o echipa de profesionisti in domeniu. Criteriul folosit pentru realizarea unui astfel de echipament este bazat pe experienta brand-ului Cocoon Medical pentru dezvoltarea acestei tehnologii si a unui echipament non-invaziv.
https://www.reshape-clinique.ro/wp-content/uploads/2020/08/38167.jpg
https://www.reshape-clinique.ro/wp-content/uploads/2020/08/38156.jpg

Rezultate vizibile si cea mai buna garantie

Dalyance combina Radiofrecventa si Ultrasunetul intr-un singur echipament. Rolul Radiofrecventei este de a imbunatati calitatea pielii si de a stimula sinteza de colagen prin incalzirea stratului adipos si a tesutului cutanat cu ajutorul caldurii.
Cavitatia este un tratament ce foloseste ultrasunetul cu frecventa scazuta. Micro bulele se formeaza acumuland o cantitate mare de energie. Acestea sunt capabile sa rupa membranele celulei adipoase facand contact cu adipocitele, fara a dauna structurile adiacente si respectand integritatea sangelui si a sistemului limfatic. Grasimea se transforma din solid in lichid pentru a fi eliminata prin sistemul limfatic in tractul urinar.

Cum functioneaza Dalyance?

Dalyance este o solutie integral cosmetica ce combina Radiofrecventa si Cavitatia pentru remodelarea corporala si rejuvenarea faciala. Combinatia ambelor tehnologii permite incalzirea zonei tinta de tratament prin Radiofrecventa, in timp ce ultrasunetul aplica o presiune tridimensionala in tesutul adipos obtinand un efect mult mai eficient pe zona de tratament.
https://www.reshape-clinique.ro/wp-content/uploads/2020/08/38158.jpg