fbpx
Reduceri!

Dalyance

(O recenzie client)

250,00 lei1.000,00 lei

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Descriere

Combinatii de tratamente cu Dalyance

Combinatia dintre tehnologia cu Ultrasunete si Radiofrecventa din echipamentul Dalyance ofera un tratament avangardist si inovativ in favoarea clientiilor tai, cu o profitabilitate de invidiat.
Rezultate dovedite cu Dalyance
Secretul unui corp perfect consta intr-un contur bine definit, o piele luminoasa si ferma. Tratamentele Dalyance garanteaza aceste rezultate oferind o senzatie placuta si incredere de sine.
Calitate garantata cu Dalyance
Dalyance a fost conceput si creat de o echipa de profesionisti in domeniu. Criteriul folosit pentru realizarea unui astfel de echipament este bazat pe experienta brand-ului Cocoon Medical pentru dezvoltarea acestei tehnologii si a unui echipament non-invaziv.
Rezultate vizibile si cea mai buna garantie
Dalyance combina Radiofrecventa si Ultrasunetul intr-un singur echipament. Rolul Radiofrecventei este de a imbunatati calitatea pielii si de a stimula sinteza de colagen prin incalzirea stratului adipos si a tesutului cutanat cu ajutorul caldurii.
Cavitatia este un tratament ce foloseste ultrasunetul cu frecventa scazuta. Microbulele se formeaza acumuland o cantitate mare de energie. Acestea sunt capabile sa rupa membranele celulei adipoase facand contact cu adipocitele, fara a dauna structurilor adiacente si respectand integritatea sangelui si a sistemului limfatic. Grasimea se transforma din solid in lichid pentru a fi eliminata prin sistemul limfatic in tractul urinar.
Cum functioneaza Dalyance?
Dalyance este o solutie integral cosmetica ce combina Radiofrecventa si Cavitatia pentru remodelarea corporala si rejuvenarea faciala. Combinatia ambelor tehnologii permite incalzirea zonei tinta de tratament prin Radiofrecventa, in timp ce ultrasunetul aplica o presiune tridimensionala in tesutul adipos, obtinand un efect mult mai eficient pe zona de tratament.

Informații suplimentare

Numar Sedinte

1, 4, 10

Numar Minute

20, 40

1 recenzie pentru Dalyance

  1. Mihaela Raicu

    Îmi place mult sa vin la Reshape Clinique de fiecare data când vreau sa-mi îngrijesc corpul. Au servicii de calitate, echipamente moderne, personal pregătit, curățenie si prețuri foarte bune. Ma bucur ca exista acest loc in care pot sa găsesc toate serviciile de care am nevoie si de încredere. Happy client!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *